Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΗ vol. 2

Χέρεται!



Μετά από 17 μέρες απουσίας είμαι πάλι εδώ.Θα γράψω τώρα ένα φλωροημερολόγιο σαν αυτά που γράφουν στις βιογραφίες τους ορισμένοι.

Είναι Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου.Μπαίνω στο χώρο του σχολείου.Ένα άδειο μπουκάλι μπύρας, ένα ξεσκισμένο πανό, ένα κατεστραμένο ποδήλατο και ορισμένα παρατημένα πούλια είναι τα μόνα που έχουν απομείνει για να μου θυμίσουν τις μέρες που περάσαμε στο σχολείο.Διεκδικήσαμε, παίξαμε, γελάσαμε, τσακωθήκαμε.Κάναμε κατάληψη.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου: Το σχολείο κλείνει μα οι καθηγητές καταφέρνουν να το ανοίξουν νωρίς το πρωί χωρίς να το μάθει η πλειοψηφία των μαθητώ και να γίνει θέμα. Κατά τη διάρκεια της μέρας η είδηση διαρρέει και πλέον το συζητούν σχεδόν όλοι οι μαθητές που σέβονται τον εαυτό τους (:D).

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου: Την προηγούμενη μέρα δε διάβασα σχεδόν τίποτα καθώς δεν μπορούσα να έχω το νου μου στα μαθήματα ενώ το θέμα της κατάληψης ήταν υπό συζήτηση όλη τη μέρα. Ήμουν έτοιμος από νωρίς και μόλις οι φίλοι μου μου χτύπησαν το κουδούνι κατέβηκα και είδα τον έναν να μου λέει σε κωμικό στυλ σηκώνοντας τα χέρι "ΚΑ-ΤΑ-ΛΗΨΗ, ΚΑ-ΤΑ-ΛΗΨΗ". Έτρεξα προς το σχολείο και πράγματι αν και δεν υπήρχαν αλυσίδες υπήρχαν παιδιά που καθόντουσαν μπροστά στην πόρτα.Κανένας καθηγητής δεν τόλμησε να μπει μέσα.Ακολούθησε γενική συνέλευση και ψηφοφορία με το αποτέλεσμα που σας είχα πει τότε. Ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά έμειναν στο σχολείο και δεν πήγαν να κοιμηθούν, όπως συνηθίζεται. Το 15μελές είχε συνέλευση με δασκάλους και ύστερα και με γονείς όπου μας μιλούσαν για πάνω από 1.5 ώρα λέγοντας μας τα ίγια και τα ίδια. Το απόγευμα και το βράδυ η κατάσταση δεν άλλαξε.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου: Και εκέινη την ημέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν ήρεμα. Έκλεισε και το τέταρτο σχολείο του συγκροτήματος και πλέον το προάυλιο έχει τόσα παιδιά όσα περίπου έχει και στα διαλείμματα. Σε άλλα σχολεία έχου πάει γονείς που προτρέπουν τα παιδιά να ανοίξουν τα λουκέτα αλλά αυτά δεν υποχωρούν. Κατά καιρούς έρχονται και αστυνομικοί αλλά ουσιαστικά δεν κάνουν τίποτα. Το απόγευμα στο σχολείο είναι γύρω στα 60-90 άτομα στους οποίους γίνεται μία "προειδοπόιηση" για το ότι αύριο ίσως έρθει εισαγγελέας και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ενωμένοι.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου: Όλοι μαζέυτηκαν στις πόρτες για να εμποδίσουν την είσοδο αστυνομίας/εισσαγκελέα που τελικά δεν ήρθαν. Το κρύο έχει γίνει πλέον πολύ έντονο και τα παιδιά λιγοστεύουν.

Σάββατο-Κυριακή 11-22 Δεκεμβρίου: Τα παιδιά πλέον είναι λίγα και δε γίνεται τίποτα το ιδιαίτερο.




Αυτά για σήμερα.Οι κατάληψη δεν τέλειωσε τη Δευτέρα 13 αλλά για τα υπόλοιπα αναμείνατε.

Χέρεται!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Παιδιά στο σχολείο έχουμε κατάληψη από χθες και έτσι σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο μου τον περνάω εκε κάτι που σημαίνει ότι θα ξεναγράψω όταν το σχολείο ανοίξει.Αν βρω το χρόνο θα σας γράψω και τα αιτήματά μας αλλά είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι ψήφοι (παρά την τρομοκρατία που υπάρχει στο σχολείο) ήταν 151 ΥΠΕΡ και μόνο 16 ΚΑΤΑ!!!!!


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Paintball thing of the week (part3)

Αφού σας παρουσίασα τον εξοπλισμό ενός "χρωματοσφαιριστή" ήρθε η ώρα να δούμε το πώς είναι ένα πεδίο paintball δηλαδή η πίστα.

  
     

Και μερικά πεδία speedball (η αγωνιστική μορφή paintball).

   

Για να δημιουργηθεί ένα πεδίο χρειάζονται ξύλα, βαρέλια, παλιά αυτοκίνητα, σπιτάκια, τάφροι, και ότι άλλο σκεφτείτε ενώ για τα γήπεδα speedball μόνο φουσκωτά.

Επίσης δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να φτιάξετε μία 5μελή ομάδα paintball σύμφωνα με το ehow.com μεταφρασμένο από τον υπέρτατο και αξεπέραστο εμένα.


  • Κάνε μία έρευνα για να βρεις τους καλύτερους και τους πιο πολύ "υποσχόμενους παίκτες για την ομάδα σου. Δώσε βάση στην ιστορία των παικτών, την εμπειρία και το πόσο χρόνο έχουνγια να αποφασίσεις ποιοί ταιριάζουν καλύτερα στην ομάδα.  
  • Διαλέξτε όνομα για την ομάδα και βρείτε ένα σλόγκαν με τους υπόλοιπους παίκτες. Επίσης σχεδιάστε και εκτυπώστε μία σημαία με το όνομα της ομάδας το logo και την τοποθεσία που κατάγεστε.
  • Αποφασείστε ποιοί παίκτες παίζουν καλύτερα σε ποιές θέσεις (μπροστά,κέντρο,πίσω), και συγουρευτείτε ότι ο εξοπλισμός τους είναι κατάλληλος για τη θέση τους. Οι επιθετικοί πρέπει να είναι μικρόσομοι , ευκίνητοι και γρήγοροι και τα όπλα τους μικρά ενώ οι αμυντικοί μπορεί να είναι πιο εύσωμοι και αργοίαλλά πρέπει να έχουν γρηγορότερα όπλα και πιο πολλές σφαίρες. Οι μέσοι είναι ένας συνδυασμός των άλλων δύο
  • Κανονίστε μία εβδομαδιαία προπόνηση και συναντηθείτε όλοι μαζί για να βελτιώσετε την εμφάνιση της ομάδας και να αποκτήσετε χημεία .
  • Ορίστε κανόνες και απαιτήσεις για την ομάδα ώστε κάθε μέλος να ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι πρέπει να. περιμένει.Προσθέστε αυτά τα στοιχεία σε μια ομαδική σύμβαση ή δήλωση της αποστολής. Για παράδειγμα, μπορείτε να απαιτήσετε να έρχονται τα μέλη της ομάδας σε εβδομαδιέες προπονήσοις, και μπορείτε να περιμένετε μία χορηγία είτε σε χρήματα είτε σε εξοπλισμό.
Δυστυχώς αυτή την βδομάδα δεν έχει βίντεο γιατί το youtube μου έχει πρόβλημα και σεν μπορώ να δω τους κωδικούς τους άρα δεν μπορώ να βάλω.Όταν το φτιάξω θα βάλω βίντεο και εδώ και στις υπόλοιπες αναρτήσεις που ακολουθούν.Από δω και πέρα σας υπόσχομαι περισσότερες αναρτήσεις (από την άλλη βδομάδα και μετά).




Χαίρετε.

(:@ ΣΚΑΤΑ, δεν ήθελα να την βάλω σήμερα την ανάρτηση αλλά πάτησα "δημοσίευση" χωρίς να την έχω προγραμματίσει για την Κυριακή :@:@:@ )