Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΓΑΜΩ...

Αυτή είναι μία λίστα με πράγματα και ανθρώπους που μου τη σπάνε και θέλω να τα ...

Γαμώ...    ΤΙΣ ΚΑΜΠΙΕΣ


Πραγματικά σε τι χρησιμεύουν?????
Το μόνο που κάνουν είναι να σου προκαλούν τάση προς εμμετο, αλλεργίες, σπυριά και εφιάλτες. Εγώ την Κυριακή που βρέθηκα κοντά τους, γέμισα σπυριά ( 3 στα χείλια, σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κοιλιά μου και ΠΑΝΤΟΥ στα χέρια). Αξίζει να σας πω πως είχα και στην γλώσσα!!! WTF? σκέφτηκα. Τώρα πρέπει να βάζω αλοιφές και να πίνω σιρόπια που έχουν γεύσεις σαν αυτούς τους ζωμούς που φτιάχνουν οι μάγισσες στα παιδικά παραμύθια.

Μέσα έχει έντερα νυχτερίδας, σάλια αρουραίου, σπέρματα  δράκου και σκατά από γκέι μέλισσα.




Γαμώ...     ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
 
Όποιος δεν έχει τι δουλειά να κάνει και κάθεται να βρίζει την ίδια του τη χώρα είναι κουτός και χαζός -για να μην πω και χειρότερα και χαρακτηριστεί το blog ακατάλληλο για ανηλίκους. Συνεπώς, άμα δε θες να μείνεις στην Ελλάδα κύριος πάρε τα μπογαλάκια σου και σ' άλλη παραλία. Δεν σε αναγκάζει κανείς να μείνεις εδώ! Μένεις που μένεις και μας επιβαρύνεις με την παρουσία σου τουλάχιστον μη μας βρίζεις κιόλας. Και κυρίως, μη βρίζεις τους πολιτικούς που ΕΣΥ ψήφισες.
 
Γαμώ...     ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΛΟΜΒΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
 
Ο καθηγητής της μουσικής μας, ο αξιότιμος κύριος Λιλής, όταν ένα παιδί τον εκνευρίζει και αφού του ρίχνει μια-δυο κλωτσιές λέει και αυτό για να δείξει τον εκνευρισμό του. Το θέμα είναι ότι η φράση του είναι απολύτως σωστή διότι οι Αμερικάνοι ,όπως και οι κάμπιες, δεν ωφελο΄θν σε τίποτα. Βοηθάνε τα μέγιστα στην ανάπτυξη ιμπεριαλιστικών πολιτικών τις οποίες και εφαρμόζουν, επιταχύνουν και ισχυροποιούν τη δράση του φαινομένου του θερμοκηπίου και άλλων τοιούτων ενώ επίσης προβάλλουν τη χώρα τους ως "άψογη και άριστη" μέσω των ταινιών τους. Ευτυχώς τουλάχιστον που "σώζουν" χώρες (Ιράκ, Βιετνάμ, Αφγανιστάν)
 
 
Γαμώ...       ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΟΥ
 
Βασικά αυτό δεν το εννοώ απλά είναι έκφραση που μου αρέσει και είπα να την βάλω.


Γαμώ...                ΤΟΥΣ "ΑΝΤΡΕΣ" ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΔΕΡΦΑΡΕΣ

Αυτούς δηλαδή που τα βάζουν μόνο με μικρότερους ή χειρότερους ή αληθινές αδερφές. Αυτούς που θέλουν κατάληψη και όταν έρθει η αστυνομία ψηφίζουν κατά και παραιτούνται από κάθε αξίωμα (15μελές π.χ.). Αυτούς που κοροϊδεύουν τους μη έχοντες γκόμενα λέγοντάς τους γκέι ενώ εκείνοι προκειμένου να τη βρουν (την γκόμενα) ξυρίζουν τα πόδια τους, φοράνε γυαλιά ηλίου rayban, μάρκες για μπλούζες και λένε ΟΛΗ την ώρα κρύα ανέκδοτα(αυτό είναι άκυρο αλλά ισχύει). Αυτούς με λίγα λόγια που σε περίπτωση πολέμου δε θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους και αυτούς που δίνουν τρελόχαρτο. Αυτούς τους υπερφλώρους μαλάκες που νομίζουν ότι επειδή τα έχουν με μία είναι άντρες.

Γαμώ...            ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ-ΣΠΑΣΙΚΛΕΣ (Nerds στα αγγλικά)

Η έννοια είναι σαφής.
"Η τετραγωνική ρίζα του 2+5 ισούται με την τετραγωνική ρίζα του 2 συν την τετραγωνική ρίζα του 5"
"Ενεργοποιώ την spell card μου και έτσι δίνω 1000 attack points στον exodia αλλά πρέπει να στείλω ένα τέρας στο graveyard και με το effect της κάρτας που θα ρίξω μετά θα το ξαναπάρω πίσω"
"Πρέπει να στείλουμε τα στόπερ μας αριστερά για να σταματήσουν το δεξιό χαφ τους και μετά να στείλουμε τον CDM μας για επίθεση διότι το αριστερό μπακ των αντιπάλων θα μαρκάρει το δεκάρι μας"
"Πήρα το Assasins creed brotherhood 2 για PSP και το τερμάτισα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα" ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ.
"Ρε, εγώ πήρα φεράρι 200ρα και έκανα βόλτα στην παραλιακή στις 3 τα ξημερώματα. Και γαμώ τα πιπίνια είχε. Μάλιστα μία μπήκε μέσα και έβγαλε τα ρούχα της και οι άλλοι μας κοίταζαν και με ζήλευαν και εγώ το γκάζωνα και έτρωγαν τη σκόνη μου!!!

Γαμώ...          ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ



Αυτός είναι τραγουδιστής ή μοντέλο?
Μπα... μάλλον τραγουδιστής θα είναι γιατί τραγουδά μια μπαλάντα όλο συναίσθημα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την έγραψε αυτός...
Το βρήκα! Ηθοποιός είναι γιατί μπορεί να υποκρίνεται πολύ καλά τον πόνο ψυχής και τη χαρά ενώ έχει παίξει και σε ταινίες.
ΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ... 

Γαμώ...         ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΘΗΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

Αυτούς που λένε το μάθημα με τις λέξεις του βιβλίου ΑΚΡΙΒΩΣ, που διαβάζουν πάααρα πολύ, που κάνουν ιδιαίτερα και στην πληροφορική και τελικά παίρνουν 17.

Γαμώ...    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Δεν έχω κάποιο πολύ σοβαρό λόγο αλλά θεωρώ πως κάποιοι που δουλεύουν σαν τα σκυλιά (πώς δουλεύουν τα σκυλιά βασικά) αξίζουν περισσότερη δημοσιότητα, φήμη και αναγνωρισιμότητα από αυτόν εδώ:



Γαμώ...     ΤΟΥΣ ΜΗ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

"Εγώ δεν είμαι ρατσίστρια άλλα είπαμε, όχι και να κάτσω δίπλα σε Αλβανό."
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που δεν είναι καθόλου ρατσιστής (μην το σκέφτεσαι, ΕΙΣΑΙ)

Γαμώ...    ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ

"Ρε! χόρεψες με την πρώην γκόμενα του φίλου του ξαδέρφου μου ρε?
Θα σου αλλάξω το Χριστό ρε μαλάκα! Γαμώ το σπίτι σου ρε παλιοαδερφάρα!"
Παιδιά η βία δεν είναι λύση... Σας παρακαλώ... Σας το λέω ευγενικά. Καταλάβετε το μην έρθω εκεί πέρα και σας αρχίσω τις χριστοπαναγίες.

Γαμώ...       ΤΟΥΣ  ΠΟΖΕΡΟΥΣ(ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ)



"Έσκασες κομμάτι στη Μεσσογείων και μετά χτύπησες easy μαζί με το Μήτσο και τον άλλο το μανίτο τον flort? Και γαμώ τα παιδιά αυτός..."
Αυτούς δε συμπαθώ.


Γαμώ...         ΤΗΝ ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ


ΧΟΥΧΑΧΟΥΧΑΧΑ

Γαμώ...      ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ
Ποιός σας είπε ότι με ενδιαφέρει γιατί η Αννούλα δεν κάνει ποδήλατο, γιατί δεν μπορεί να κάνει κοιλιακούς΄, γιατί δεν είναι παρθένα, γιατί δεν έχει φίλους και γιατί όταν θέλει να κλάσει της βγαίνουν και σκατά? Αφήστε που στα μισά σχεδόν ανέκδοτα η απάντηση είναι "γιατί έχει καρκίνο"  Ο Τσακ Νόρις είναι καλύτερος!

Αν προσέξετε όλες οι φωτογραφίες απεικονίζουν σκατοαδερφάρες άντρες (εξαίρεση αποτελεί η Πάμελα)

Χέρεται!

2 σχόλια:

  1. Οι κάμπιες είναι σκατοαδερφάρες άντρες; μουχαχα

    Καλή ρε φιλαράκι η ανάρτηση αλλά είναι πολύ Φάε Ένα Μαλάκα. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη που έχεις κάνει αλλά έχει δύο βασικά προβλήματα:
    1) Το στυλάκι μοιάζει υπερβολικά με αυτό του μάικιους ή όπως σκατά (μελάτα) λέγεται αυτός... Αν κάνεις άλλο part της ανάρτησης να διαφοροποιηθείς σε παρακαλώ..
    2) Πολλά, πολλά λάθη. Υπάρχει και ορθογραφικός έλεγχος, ξέρεις. Ή στην τελική γράψ' το στο word πριν το δημοσιέψεις.
    Κατά τ' άλλα πολύ καλή, σε συγχαίρω my friend..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gamo tis malakies poy grafeis. An kai h lista me tis vrisies itan kali.
    www.coinsuniverse.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή