Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

troktiko.blogspot.com

Όλοι σας σχεδόν θα ξέρετε το ιστολόγιο που αναγράφεται στον τίτλο της αναρτήσεώς μου. Όσοι δεν το ήξεραν το έμαθαν τώρα. http://troktiko.blogspot.com/


Γενικότερα, είναι ένα μπλοκγ που εκτός από τις πολλές, (πάρα) πολλές, βασικά (πάρα πάρα) πολλές, ή μάλλον (πάρα πάρα πάρα) πολλές, προτιμότερο το (πάρα πάρα πάρα πάρα) πολλές, ή καλύτερα (πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα) πολλές, οκ το βρήκα: "πάρα εις την ν" προβολές έχει. Εκτός από τις πάρα εις την ν προβολές λοιπόν το ΤΡΟΚΤΙΚΟ κρύβει και ένα μύθο που θα δούμε σε λίγο.


Όσον αφορά τα "βιούζ" έχει Free Hit Counter τώρα,Free Hit Counter τώρα και Free Hit Counter τώρα*. Καταλάβατε πόσα πολλα έχει και γιατί είναι απεριόριστα. Ειλικρινά, ο χρόνος που πέρασε από το ένα "τώρα" ως το άλλο ήταν ο απαιτούμενος για να κάνω "paste" το πρώτο, "refresh" στην σελίδα, και "copy" το επόμενο.


Παλιά όμως είχε πολύ περισσότερα...
Γιατί?
Γιατί τώρα έχει καταργηθεί. Η τελευταία ανάρτηση έγινε στις 19/10/2010. Ο τίτλος της είναι: "Για τον Σωκράτη μας". Η προτελέυταία στις 24/7/2010 με τίτλο "Η τελευταία ανάρτηση του troktikou - Καληνύχτα Ελλάδα" και η περιγραφή της έγραφε:
Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που
γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε
να σκοτώνει την ελευθερία της
έκφρασης.
Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας
προσέχεις απο εκεί πάνω.


Ο Σωκράτης που αναφέρεται είναι ο Σωκράτης Γκιόλιας δημοσιογράφος και φερόμενος ως εμπνευστής και αρχηγός της ομάδας του τροκτικού. Δολοφονήθηκε έξω απ' το σπίτι του στις 19/7/2010 λογικά διότι αποκάλυπτε πράγματα που κάποιους δε συνέφεραν και έτσι αποφάσισαν να του κλείσουν  το στόμα μια για πάντα.




Πέντε μέρες αργότερα το ΤΡΟΚΤΙΚΟ έκλεισε και έκανε άλλη μία ανάρτηση μόνο στις 19 Οκτωβρίου όπως είπαμε. Αυτός ήταν ο επίλογος του μυθικού-θρυλικού αυτο blog στο οποίο έμπαιναν αναρτήσεις κάθε 1-10 λεπτά. Οι αναρτήσεις αυτές ληταν η φωνή διαμαρτυρίας του λαού καθώς όποιος αισθανόταν αδικημένος, θυμωμένος κ.λπ. έστελνε το post που ήθελε να κάνει με e-mail σε κάποιον ιθύνοντα και ύστερα (πιστεύω τα περισσότερα) έμπαιναν. Η θεματολογία του ήταν κυριολεκτικά "ότι νά 'ναι". Περίπου ότι διαβάζει κανείς σε μία εφημερίδα (κοινωνικά, πολιτικά, αθλητικά κ.ο.κ.). Η περιγραφή του ιστολογίου (εκεί που στο δικό μου λεει κάτι ακαταλαβίστικα τα οποία είναι κλατσέτο και θα ήταν καλό να μάθετε)έγραφε:


ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ MΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ


Το τέλος ενός blog όμως σήμανε και την αρχή πολλών άλλων που είτε δημιουργήθηκαν από απατεώνες, είτε από άσχετους που ήθελαν να έχουν πολλές προβολές (και το κατάφεραν), είτε από συνεργάτες του θανόντος.


Το καθένα απ' αυτά είναι δίδυμος αδερφός με το ΤΡΟΚΤΙΚΟ και στη μορφή, και στη θεματολογία.


Δείτε τα:
tro-ma-ktiko.blogspot.com http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/ Είναι το γνωστότερο ελληνικό ιστολόγιο μετά την κατάργηση του "πατέρα" του.  Free Hit Counter προβολές

tromaktiko.info http://www.tromaktiko.info/ (χ προβολές)
tromaktiko.net http://www.tromaktiko.net/ (χ προβολές)
tro-mak-tiko.blogspot.com http://tro-mak-tiko.blogspot.com/  (χ προβολές)
Και τα 3 αυτά μου φένεται ότι είναι αντιγραφές και δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα μας

troktiko-blog.blogspot.com
Μας συστήνεται ως το ΤΡΟΚΤΙΚΟ 2 αλλά δεν είμαι τελείως σίγουρος ότι είναι όντως από τους συνεργάτες του Γκιόλια.
Free Hit Counter προβολές

okitkort.blogspot.com http://okitkort.blogspot.com/
Και καλά είναι το ανάποδο ΤΡΟΚΤΙΚΟ αλλά δεν το βρίσκω ούτε εμπνευσμένο ούτε χιουμοριστικό ούτε τίποτα... (χ προβολές)

troktiko.eu http://troktiko.eu/ (χ προβολές)
Aυτό μου φένεται πιο πειστικό να είναι το επόμενο ΤΡΟΚΤΙΚΟ αλλά πλέον είναι σάιτ και όχι μπλοκγ οπότε δεν είναι κλώνος του.


*Τα views δεν ήταν όλα ίδια αλλά έγινε κάποιο λάθος και τώρα προφάνώς δε διορθόνεται γιατί αυτό το έγραφα πριν 1.30 ώρα. Πάντως είχαν διαφορά περίπου 10 το καθένα!

Αυτά είχα να σας πω για αυτό το θέμα.


Τώρα το ΤΡΟΚΤΙΚΟ έχει Free Hit Counter προβολές!





Χαίρεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου