Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Όσον αφορά το μπάσκετ...

  Με αφορμή τον αγώνα "ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 93-89" στο "ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010" ο Τάσος Μαγουλάς, γνωστός δημοσιογράφος, έγραψε το παρακάτω άρθρο.

    "Τώρα θα μιλήσουμε εμείς. Η σιωπηρή πλειοψηφία που μία πενταετία επέλεξε να μην φωνάξει ώστε να έρθει σε κόντρα με το περίφημο: θέλουμε νίκες, όχι τσίρκο. Μπήκαμε γερά, κατανοείτε και το σχήμα υπερβολής, αλλά επιτρέψτε μία αγανάκτηση μετά το Αργεντινή-Βραζιλία.
Παράλληλα με τον ενθουσιασμό των όσων μας παρουσίασαν οι λατινοαμερικανοί, ήρθε και το παράπονο. Σωστά ή λάθος όσα διαβάσετε , ο καθένας μας έχει την δική του προσέγγιση. Υπάρχει όμως μία αλήθεια: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
Η Ευρώπη, με εξαίρεση την Ισπανία, στην αγωνιώδη προσπάθειά της να παρουσιάσει μία διαφορετική πρόταση, να απαντήσει στις μαϊμούδες(που λέει μία προεδρική ψυχή) του ΝΒΑ, έπεσε σε τέτοια παγίδα ώστε πλέον κοιτάμε τους Αργεντινούς και τους Βραζιλιάνους με απορία. Θέλετε μία σκέψη γιατί πέφτει συνέχεια το μπάσκετ στην χώρα μας; Γιατί «κλείνει» το Μαρούσι, ο Πανελλήνιος, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα σε ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ, Πανιώνιο; Διότι πλέον ουδείς διασκεδάζει σε έναν αγώνα μπάσκετ. Δεν προσφέρουμε θέαμα και ουσία. Μόνο ξύλο.



Πηγαίναμε στον Παπάγο παλαιότερα και ακόμα μιλάμε για τον Γκάρο, τον Παγίδα τον Κουφό, τον Λογοθέτη, τον Υφαντή. Αντίστοιχα και παιδιά από το Παγκράτι, την Δάφνη, τον Απόλλωνα Πατρών. Βλέπαμε μπάσκετ. Χαιρόμασταν. Όχι Γκοτζίλα εναντίον τυραννόσαυρου. Δεν μας ένοιαζε μόνο η νίκη. Όποιοι θέλαμε νίκες χωριζόμασταν σε Άρη-ΠΑΟΚ ή αργότερα Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό.
Δεν ήταν οι 37 πόντοι του Σκόλα ή οι 32 του Χουέρτας που αποδεικνύουν ότι το μπάσκετ δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο. Είναι η νοοτροπία. Αυτόν τον αγώνα τον έχουμε δει πολλές φορές την δεκαετία του 80 και μέχρι την μέση των 90ς από το Σοβιετική Ένωση, Γιουγκοσλαβία, Ελλάδα(βεβαίως βεβαίως), Λιθουανία. Θα τον δούμε και στις ημέρες μας από ομάδες που έχουν δουλέψει.
Σύμφωνοι στο παρελθόν όλα πήγαιναν μία ταχύτητα πιο κάτω. Αλλά ως εκεί. Διότι καλοί μου άνθρωποι, το μπάσκετ θα είναι πάντα τεχνικό κι εγκεφαλικό σπορ. Ο Στόκτον θα νικάει τον Μπολτ σε ένα μονό. Όσο και να τρέχει όσο και να πηδάει, όταν δεν μπορεί να κάνει …αριστερό λέι απ, δεν μπορεί να σουτάρει από μέση απόσταση, δεν μπορεί να πασάρει, δεν πάει να τρέχει τα 100 μέτρα σε εννέα δεύτερα ο ένας και σε 40’΄ ο άλλος; Στο φινάλε η μπάλα πάει πιο γρήγορα από όλους.
Αυτούς τους αγώνες οι Ισπανοί τους βλέπουν κάθε σαββατοκύριακο γι αυτό τα γήπεδά τους γεμίζουν και οικονομικά αντέχουν. Διότι διασκεδάζουν. Αυτό είναι το νόημα του μπάσκετ, η διαφορά του από το ποδόσφαιρο. Η μπάλα θα είναι πάντα πιο λαϊκό σπορ, με μεγαλύτερο έρεισμα και δεν είναι λάθος. Το μπάσκετ όμως έδινε στον κόσμο την διασκέδαση, το κάτι παραπάνω, τους ήρωες.



Στην Ελλάδα το μπάσκετ πέρασε από το να είναι …για τον κόσμο, στο να εκπροσωπεί τους προπονητές. Οι ήρωες δεν φοράνε πια σορτσάκια αλλά σταυρωτά κοστούμια με τέσσερα κουμπιά. Κι επειδή οι καλοί προπονητές συνήθως υπήρξαν άθλιοι παίκτες, βγαίνουν όλα τα κόμπλεξ. Με ατάκες όπως weak side, heads out, pop out, defensive rotation, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το μπάσκετ είναι πολύ σύνθετο για να το καταλάβει ο καθένας. Σας αρέσουν οι …μάντολες;
Μην νομίσει κανείς ότι χάνουμε συνέχεια από τους Ισπανούς ή τους Αργεντινούς μόνο λόγω διαφοράς ποιότητας του Σκόλα, του Ντελφίνο, του Γκασόλ, του Ναβάρο κλπ. Όχι. Η σχολή τους τους επιβάλει να παίξουν μπάσκετ, να αφήσουν τα …καθαρόαιμα να καλπάσουν. Όχι να τους τραβάνε τα λουριά και να τα κάνουν να κλωτσάνε σαν παλιομούλαρα.
Το πιο απλό ομαδικό σπορ. Σκοράρεις, παίζεις άμυνα, νικάς. Δεν χρειάζεται επεξήγηση για τον μεγάλο παίκτη. Δεν χρειάζεται να κάνουμε ανάλυση για τον Σκόλα ή τον Ντελφίνο να εξηγούμε ότι κάνει όσα δεν φαίνονται γι αυτό είναι παικτάρα. Ο παικταράς θα βάλει 30 πόντους, όλα τα χρόνια, θα πάρει 15 ριμπάουντ, όλα τα χρόνια, θα μοιράσει 10 ασσίστ, όλα τα χρόνια, θα βάλει πέντε τρίποντα όλα τα χρόνια. Είτε στα 80ς είτε στα 90ς είτε στα 2100ς. Αυτή θα είναι η φύση του μπάσκετ. Ίσως να πέφτουν λίγο οι μέσοι όροι, να ανέβηκε το επίπεδο των …μέτριων άρα χρησιμοποιούνται περισσότεροι παίκτες, αλλά πάντα την διαφορά θα κάνουν οι παικταράδες. Αυτοί που θα είναι τέλειοι, κάθε βράδυ, στην αποστολή τους.

Αυτός είναι ο παικταράς.

Ο Τζόρνταν, έγινε Κόμπε και ο Κόμπε θα γίνει Λεμπρόν. Έτσι είναι.

Όσο για την Ελλάδα; Ένα μπρα ντε φερ σε εξέλιξη και από το αποτέλεσμά του θα κρίνει το μέλλον του ίδιο του μπάσκετ στην Ελλάδα: θα νικήσουν οι προπονητές που θέλουν το μπάσκετ να αποτελεί το δικό τους χωράφι που το οργώνουν όπως θέλουν; Θα επικρατήσει ο κόσμος που θέλει να βλέπει ωραίο μπάσκετ, θεαματικό, πραγματικά ουσιαστικό; Η απάντηση θα δοθεί σε λίγα χρόνια αν θα έχουμε πρωτάθλημα ή όχι. Αν θα υπάρχουν παίκτες, όχι για 30 πόντους, αλλά έστω για 10-15.
Τα είπαμε, ξεδώσαμε, βάλτε τα βίντεο, τους σκληρούς δίσκους να γράφουν διότι έρχεται, ελπίζουμε, ΗΠΑ-Αργεντινή. Να τα βλέπουν κάποιοι και να τους φεύγει το…πικ εν ρολ από τον πίνακα."


   Λοιπόν, εγώ συμφωνώ και επαυξάνω. Το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει να είναι ένα κλειστό κύκλωμα που αποτελείται κυρίως από άτομα που αποσκοπούν στο κέρδος, στη δόξα και στην επιτυχία αφήνοντας στην άκρη την ομάδα τους και μη λαμβάνοντας υπόψιν το βάρος που έχει η φανέλα. Είναι ποτέ δυνατόν παίκτης να πηγαίνει από τον Παναθηναικό στον Ολυμπιακό ή από τον Άρη στον ΠΑΟΚ και αντίστροφα? Αυτό υποστηρίζει τα όσα είπα. Αλλά και πάλι δεν ισχύει για πολλούς παίκτες. Το κακό είναι ότι πλέον το μπάσκετ έχει γίνει απολύτως επαγγελματικό από τις ηλικίες των 15 ετών και όταν φτάνεις στα 20-25 είναι η καθημερινότητά σου και η μόνη σου ασχολία οπότε το βλέπεις σα μια ρουτίνα και δεν μπορείς να το κοιτάξεις βαθύτερα. Για παράδειγμα, τα παιδιά που παίζουν στον Α.Σ. Παπάγου δεν αισθάνονται το μέγεθος που είχε η ομάδα και δεν καταλαβαίνουν πως το γήπεδο που κάνουν προπονήσεις τώρα, πριν 15-20 χρόνια ήταν απολύτως γεμάτο, με τους οπαδούς να απέχουν κυρολεκτικά μισό μέτρο από το παρκέ και δεν ξέρουν πως ανήκουν σε μία ομάδα που όταν ήταν στα "καλά" της ήταν από τις αγαπημένες των μπασκετόφιλων. Έτσι όλοι κοιτάνε να προβληθούν οι ίδιοι θεωρώντας την ομάδα τους κάτι σαν τον Άγιο Θωμά, τη Νίκη Αμαρουσίου, τον ΠΑΚ Χαλανδρίου και άλλες τέτοιες απλές ομάδες.  Χρησιμοποιώ αυτό το παράγειγμα γιατί ήμουν και εγώ στη θέση αυτών των παιδιών και ξέρω πως είναι.



Επομένως, πρέπει όλοι να σταματήσουμε να βλέπουμε το άθλημα με παροπίδες γιατί μπάσκετ δεν είναι ούτε ο Παπαλουκάς και ο Διαμαντίδης, ούτε ο Παναθηναικός και η Μπαρτσελόνα, ούτε το NBA. Μπάσκετ για μένα είναι τα χιλιάδες παιδιά που παίζουν στα ανοιχτά ακόμα και με βροχη (πολλά από τα οποία είναι μεγάλα ταλέντα), οι μικρομεσαίες ομάδες για τις οποίες η νίκη έχει τεράστια αξία και οι παίκτες που παίζουν ως τα 40 τους σχεδόν απλήρωτοι γιατί απλά αγαπούν την ομάδα τους.



Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

Η ανάρτηση αυτή αφορά σε δύο θέματα που επηρέασαν πάρα πολύ τη σύγχρονη ιστορία. Πρώτον, δύο από τους γνωστότερους προέδρους των Η.Π.Α. και δεύτερον, την πτώση των διδύμων πύργων που έγινε το 2001, πάλι στις Η.Π.Α. Αυτά τα δύο όμως συνδέονται με ορισμένες απίθανες συμπτώσεις που σε καμία, μα καμία, περίπτωση δεν είναι τυχαίες. Δείτε και μόνοι σας:



-Ο Αβραάμ Λίνκολν εκλέχθηκε στο Κονγκρέσο το 1846.
- Ο John Kennedy εκλέχθηκε στο Κονγκρέσο το 1946.


- Ο Αβραάμ Λίνκολν εκλέχθηκε πρόεδρος το 1860.
- Ο John Kennedy εκλέχθηκε πρόεδρος το 1960.


- Και οι δύο ενδιαφέρονταν πολύ για τα κοινωνικά δικαιώματα.
- Και των δύο οι γυναίκες έχασαν τα παιδιά τους όταν ζούσαν στο Λευκό Οίκο.


- Και οι δύο πυροβολήθηκαν Παρασκευή.
- Και οι δύο πυροβολήθηκαν στο κεφάλι.

- Η γραμματέας του Αβραάμ Λίνκολν ονομαζόταν Kennedy.
- Η γραμματέας του John Kennedy ονομαζόταν Λίνκολν.


- Και οι δύο δολοφονήθηκαν από Νότιους
- Και τους δύο τους διαδέχτηκαν Νότιοι που ονομάζονταν Johnson.


- Ο Adrew Johnson, ο οποίος διαδέχτηκε τον Λίνκολν, είχε γεννηθεί το 1808.
- Ο Lyndon Johnson, ο οποίος διαδέχτηκε τον Kennedy, είχε γεννηθεί το 1908.


- Ο John Wilkes Booth, ο δολοφόνος του Λίνκολν, είχε γεννηθεί το 1839.
- Ο Lee Harvey Osvald, ο δολοφόνος του Kennedy, είχε γεννηθεί το 1939.


- Και οι δύο δολοφόνοι ήταν γνωστοί με τα ονόματα τους.
- Και τα δύο ονόματα αποτελούνται από 15 γράμματα.


- Ο Λίνκολν πυροβολήθηκε σε ένα θέατρο που λεγόταν "Ford".
- Ο Kennedy πυροβολήθηκε σε ένα αμάξι που λεγόταν "Λίνκολν", κατασκευασμένο από τη "Ford".


- Λίνκολν πυροβολήθηκε σε ένα θέατρο και ο δολοφόνος του έτρεξε και κρύφτηκε σε μία αποθήκη.
- Ο Kennedy πυροβολήθηκε από μία αποθήκη και ο δολοφόνος του έφυγε τρέχοντας.


                                 

Όσο ενδιαφέροντα και περίεργα είναι αυτά σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως αυτά:


1) Η New York City έχει 11 γράμματα


2) Το Afghanistan έχει 11 γράμματα


3) Το Ramsin Yuseb έχει 11 γράμματα (Ο τρομοκράτης που απείλησε να
καταστρέψει τους δίδυμους πύργους το 1993)


4) Ο George W Bush έχει 11 γράμματα




Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μόνη σύμπτωση, αλλά αυτό παίρνει ενδιαφέρον:


1) Η Νέα Υόρκη είναι το 11ο κράτος.


2) Το πρώτο αεροπλάνο που συντρίβει ενάντια στους δίδυμους πύργους
ήταν αριθμός πτήσης 11.


3) Η πτήση 11 έφερνε 92 επιβάτες. 9 + 2 = 11


4) Η πτήση 77 που χτύπησε επίσης τους δίδυμους πύργους, έφερνε 65
επιβάτες. 6 + 5 = 11


5) Η τραγωδία ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, ή 9/11 δεδομένου ότι είναι
τώρα γνωστή. 9 + 1+ 1 =11


6) Η ημερομηνία είναι ίση με τον αριθμό τηλεφώνου 911 υπηρεσιών
αμερικανικής έκτακτης ανάγκης.




Καθαρή σύμπτωση.; Διαβάστε επάνω και αποφασίστε σας:


1) Ο συνολικός αριθμός θυμάτων μέσα σε όλα τα αεροπλάνα που ήταν με
αεροπειρατές ήταν 254. 2 + 5 + 4 = 11


2) 11 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα αριθμός 254 του ημερολογιακού έτους.


3) Ο βομβαρδισμός της Μαδρίτης πραγματοποιήθηκε στο 3/11/2004. 3 + 1 +
1 + 2 + 4 = 11.


4) Η τραγωδία της Μαδρίτης συνέβη 911 ημέρες μετά από το δίδυμο
γεγονός πύργων.




Τώρα αυτό είναι όπου τα πράγματα παίρνουν συνολικά μυστηριώδη:


Το αναγνωρισμένο σύμβολο για τις ΗΠΑ, μετά από τα αστέρια & τις λωρίδες,
είναι ο αετός.


Ο ακόλουθος στίχος λαμβάνεται από το Koran, το ισλαμικό ιερό βιβλίο:
«έχει γραφτεί ότι ένας γιος της Αραβίας θα ξυπνούσε έναν τρομακτικό αετό. Η
οργή του αετού θα γινόταν αισθητή σε όλα τα εδάφη του Αλλάχ ενώ μερικοί από
τους ανθρώπους έτρεμαν στην απελπισία που
εκείνος χαιρόταν: για την οργή του αετού που καθάρισε τα εδάφη του Αλλάχ και
μετά υπήρξε ειρήνη.» Εκείνος ο στίχος είναι αριθμός 9.11 του Koran.


Μη πεπεισμένος για όλο αυτό ακόμα.;


Δοκιμάστε αυτό και δείτε πώς αισθάνεστε κατόπιν:




Ανοίξτε ένα έγγραφο του Microsoft Word και κάνετε τα παρακάτω :


1. πληκτρολογήστε με κεφαλαία γράμματα Q33 ΝΥ. Αυτός είναι ο αριθμός
πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που χτύπησε τον έναν από τους δίδυμους πύργους.


2. Κάντε bold το Q33 ΝΥ .


3. Αλλάξτε το μέγεθος της γραμματοσειράς σε 48.


4. Αλλάξτε την γραμματοσειρά στο WINGDINGS .........................


Τι σκέφτεστε τώρα;;;;

                               

Πηγή: stivoz.com

Υ.Γ.1.: Είναι πράγματι σοκαριστικό αλλά θέλω να σχολιάσω κάτι. Δεν ξέρω αν προσέξατε τα σχόλια που κάνει ο τύπος που λέει για τους δίδυμους πύργους αλλά είναι τελείως μα τελείως γελοία. Ή δεν ξέρει ελληνικά ή θέλει να σπάσει πλάκα. Πάντως δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο χάλια συντακτικό και να βάζει λάθος πρόσωπα...  Θέλεις να διαβάσετε παρακάτω δικά μου συμπτώσεις που μου έγιναν και να κάνουν έχουνε με την ανάρτηση? Αν θέλεις αυτό παρακάτω να πας.


Υ.Γ.2.: Πολλοί άνθρωποι δε λένε ότι οι Η.Π.Α. είναι η χώρα του σατανά και άλλα τέτοια? Αυτή είναι η χώρα που αναφέρονται πι σατανικές συμπτώσεις.


Υ.Γ.3.: Χθές έλεγα σε δύο φίλους μου ότι υπάρχει περίπτωση όλα αυτά που γίνονται στη γη (π.χ. οι εξέλειξη της τεχνολογίας, η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, οι ανίκανοι πολιτικοί παγκωσμίως, οι οικονομικές κρίσειες κ.λπ.) είναι προσχεδιασμένα από κάποιους αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έκατσαν 10 άτομα σε ένα τραπέζει γύρω στο 1950-1980 και να έκαναν ένα τόσο τρομερό σχέδιο που θα διαρκούσε πάνω από 50 χρόνια... Άρα είναι πολύ πιθανόν ο αντίχρηστος-διάβολος-σατανάς να έχει σχεδιάσει κάτι τέτοιο όπως ο Θεός  σχεδίασε τη γένηση του ανθρώπου, και η συντέλεια του κόσμου να είναι κάτι σαν συνηδεισιακή κρίση και όχι έκρηξη. Αυτά τα είπα χθες και σήμερα γράφω για σατανικές συμπτώσεις!


Υ.Γ.4.: Όσο έγραφα, ήρθε η αδερφή μου δίπλα μου και πήρε τηλέφωνο από σταθερό και το έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο. Εγώ πριν αρχίσω να γράφω έβλεπα "Άγρια παιδιά" που ένας δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα και τα έβαζε σε ανοιχτή ακρόαση. Πρώτη φορά στη σειρά αυτή.


Θα τα ξαναπούμε σε λίγο καιρό. Τότε θα λέμε " Χριστός Ανέστη" και όχι "Χριστός θ΄αναστηθεί".

                                          

Χέρεται!

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ vol. 2

Μετά από 7.000.000 ώρες σκέψης, 6.999.999 καμένα εγκεφαλικά κύτταρα, 6.999.998 βίντεο που είδα στο γιουτιούμπ, 6.999.997 ώρες για να κάνω copy-paste τα link των βίντεων στο word, 6.999.996 ώρες για να κάνω διάλειμμα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που έκανα κατά τη διάρκεια του γραψίματος της ανάρτησης και 6.999.995 ώρες για να προσπαθώ να βρω τι θα βάλω στο "6.999.994 ώρες" κατάφερα να σας παρουσιάσω την παρακάτω λίστα. Τελικά δεν υπάρχει "6.999.994 ώρες" γιατί σκεφτόμουν τόσο πολύ για το τι να βάλω, που θα ξεπερνούσα τις 6.999.995 ώρες που έλεγε ότι προσπάθησα να βρω ιδέες και θα ήμουνα εκτός χρόνου και αν γινόταν αυτό θα είχα καταστρέψει όλη την ανάρτηση... Καταλάβατε? Αν ναι, μην παραπονεθείτε γιατί δεν έχει "6.999.994 ώρες", αν όχι μην παραπονεθείτε γιατί δεν έχει "6.999.994 ώρες".

Αχαχα, έλεος ρε φίλε από τις ποιό γελοίες φωτογραφίες που έχω δει!!!

5. Ο Αυτιάς κάνει ότι συνηθίζει αλλά εδώ το παράκανε. Ντάξ' συγχωρείται όμως ο γατούλης.



4. Ένας πολύ γελοίος και όχι άκυρος -όπως λέει ο τίτλος του βίντεου- πανηγυρισμός.



3. Ένας τρομερός, μα τρομερός, μα τρομερός αυτόπτης μάρτυρας που είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ




2. Η περιγραφή του καλύτερου χεσίματος η οποία γίνεται την ώρα του φαγητού.




1.  Είναι τρομερή η ερμηνεία του Σερβετά και σε συνδυασμό με την υπόθεση του σκετσακίου κάνουν το video πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ καλό.





Top κρύο βίντεο:




Ρε μαλάκα Ούγκρε (από το Ουγγαρέζος, καλό το αστειάκι ε?) αν νομίζεις ότι αυτό το ανέκδοτο είναι κρύο τότε  θα πηδηχτώ από το παράθυρο. ΧΑΧΑΧΑ! Τί λέω ο άτιμος... Πού τα βρίσκω...

Γεια σας φεύγω τώρα γιατί πάγωσαν τα δάκτυλά μου και δεν μπορώ να γράψω. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Χέρεται!

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Chain mails

     Τα "αλυσυδωτά e-mails" είναι κάποια ι-μέιλς που διαδίδονται από άτομο σε άτομο και συνήθως σου ζητάνε να κάνεις προώθηση. Λογικά ο εμπνευστής τους είχε κάποιο "ανώτερο" σκοπό όπως π.χ. να δηλώσει την εξαφάνιση ενός παιδιού ή να γνωστοποιήσει ένα γεγονός ή ότι γουστάρει, πάντως σοβαρό. Τώρα πια, ο κάθε άκυρος πάει και γράφει ένα mail που λέει να το προωθήσεις σε 150.000 άτομα και τότε αυτός που σου αρέσει θα σου μιλήσει!!! Αλλιώς, θα τσακωθείτε... Δεν ξέρω για ποιό λόγο το κάνουν. Κάποιος μου είπε ότι αυτό γίνεται για να μαζέψουν διευθήνσεις e-mail αλλά μπορεί να το κάνουν έτσι για πλάκα. Πάντως είναι ΣΠΑΣΤΙΚΟ. ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ. Το 99,9999999% των mails μου είναι τέτοια. Βασικά όχι το 99,9999999% το 99,9999994%. Ντάξει είπαμε να το τσακίσουμε αλλά υπάρχουν και όρια.

chain

mail
                           

Παρακάτω θα δείτε ένα τέτοιο τσέιν μέιλ που μου στάλθηκε (το πιο ηλίθιο που έχω δει), την απάντησή μου στον αποστολέα του (όχι τον πρώτο, αυτόν που μου το προώθησε) και πως την άλλαξε αυτός.

Το e-mail:

This is not a joke!!!






This is 100% true!!!







TODAY, when you receive this mail...







You will be facing the decision of your LIFE...








You must take this seriously!








I never send mails like this!







But I really don't want to mess up your life!








IF YOU SENT THIS TO LESS THAN 5 PEOPLE!!!









Tonight... You will see the most horrifiyng thing...
EVER!







And you will have bad luck for THE REST OF YOUR LIFE!!!








Send this to 10 people...









And your crush will SLAP YOU ON THE FACE...








Send this to 20 people...








Your mum will give you the gift you wanted all the time...








IF you send this to everyone on your list...










Your wishes will come true and your crush will kiss you...








BUT! You only have 3 hours to do so







So quick, pass this on...








BEFORE IT IS TOO LATE...








I know it' s just a stupid chain right?







Well, I' ve warned you before...








Don't be as stubborn as Maria...


She received the mail just as you did, she didn' t take it seriously... so she simply deleted it... That night, she was taking her shower when she saw this monstrous thing... She fell andhad a brain tumor for the rest of her life...


Just be like Sam.T


He receive this mail just like Maria, He was smart and he sent it to all his contacts. The next day he got asked out by his crush and they were going out ever since...






I know who you wanted to be...






So be smart, pass this on...

Εσύ που το έγραψες αυτό είσαι ή αυτός:



ή αυτός:

 

ή αυτός:




Εδώ είναι η απάντησή μου:

pw re eleos!!!


eleos,eleos,eleos,eleos,eleos,eleos!!!!!!!!!
opoios ta pisteuei auta einai MALAKAS
kai ama to 3anasteileis se panw apo 3 atoma 9a pas mia mera na xeseis kai otan teleiwseis den 9a borei na sou path9ei to kazanaki kai 9a xalasei kai den 9a ftiaxnete me tipota kai 9a meineis me ta skata sth lekanh gia mia zwh kai 9a anagasteis na alla3eis spiti.
auto einai 100% alh9eia, den kanw plaka!!!

Εγώ που το έγραψα αυτό είμαι αυτός:



Η αλλαγή που του έκανε αυτός που μου το έστειλε:

ama steielis auto to message se ligotero apo 3 atoma 9a pas mia mera na xeseis kai otan teleiwseis den 9a borei na sou path9ei to kazanaki kai 9a xalasei kai den 9a ftiaxnete me tipota kai 9a meineis me ta skata sth lekanh gia mia zwh kai 9a anagasteis na alla3eis spiti.

auto einai 100% alh9eia, den kanw plaka!!!
AMA TO STEILEIS SE 8 ATOMA T KAZANAKI 8A FTIAXTEI K 8 BREIS N XESEIS AGNATEUODAS
ama to steileis se 20 atoma,dn 8a s xalasei t kazanaki ALLA 8 PAREIS KAI ENA DONHTH DWRO!!
STEILTO SE 100 MALAKES KAI TA SKATA 8 PESOUN STO KEFALI AUTOU P MISEIS!
EINAI ALH8EIA DN KANW PLAKA!
FIRSTLY CREATED BY (δεν λέμε ονόματα)
plzzz make this chain message epic

Σαν επίλογο θέλω να πω ότι εγώ δεν το έστειλα ΠΟΥΘΕΝΑ και δεν είδα τίποτα τρομακτικό. Ρίσκαρα αλλά τελικά πέτυχα. Ο τολμόν νικά. Σας μαθαίνω και αξίες και ιδανικά...



Όσον αφορά το αν είχα ή όχι "μπαντ λακ" στη μετέπειτα ζωή μου θα σας το πω όταν πεθάνω.


Χέρεται.





Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΒΡιΣιΕς (παρτ του -ζα- )

Συνεχίζουμε με τα βρισουλινάκια (βρισιές-βρισούλες-βρισουλίνες-βρισουλινάκια, έτσι βγαίνει) και θα φτάσουμε μέχρι το "Ω". Το δεύτερο μέρος των εμπνευσμένων βομολοχιουλινακίων (ελπίζω να καταλάβατε πως βγαίνει) θα εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας εάν σύρετε καταλλήλως αυτό το ημίσκληρο πράγμα που μοιάζει με τόξο (όχι σαν αυτό του Ρομπέν των δασών) 180 μοιρών  και βρίσκεται μεταξύ των δύο περιβόητων "κλικ(ς)" πρως τα κάτω.




Συνεχίζουμε:

 Ν


Ναυαρχίδης

Να σου σαπίσει το αίμα

Να σου καυτηριάσουν την πούτσα

Να σου κάνω τα αρχίδια ταραμά

Να σου καεί το DVD

Να σου βιάσουν την αδερφή

Να σε χέσω

Να σε φάει ο καρκίνος

Να μυρίσει το σπίτι σου ψυγείο

Να μαραθεί το πέος σου

Να κολλήσεις ψείρες

Να κενωθούν οι όρχεις σου

Να κάνεις tatoo στη μασχάλη

Να φάς σκατά




Ξ

Ξεδιάντροπος

Ξεσκισμένη

Ξεσκίστρα

Ξετσουτσουνισμένη

Ξηρογαμημένο

Ξεκωλάκι της κοινωνίας

Ξερατά άγριας κατσίκας

Ξερατά ρινόκερου

Ξεχείλωτη κιλότα

Ξεσκισιάρης

Ξεμπορδέλο

Ξεκωλάκι

Ξεκωλιάρης

Ξεκωλιασμένος

Ξεκωλιασοσπερματωμένη

Ξέκωλο

Ξεκωλοπατοφαρδωμένη

Ξεκωλοτρυπιδωμένος

Ξεμουνιασμένος

Ξύσ' τ' αρχίδια σου με τον γκασμά


Ο

Ομοφυλοσεξοπορνοδιαστροφική

Οπισθοβαλλόμενος

Όργιλος

Ούμπαλα

Ο κόσμος καίγεται και το μουνί χαϊδεύεται

Ο πούτσος μου στο στόμα σου

Σύρε και γαμήσου και πάρε και τα ρέστα ναυαρχίδη

Π

Πουτσοαρπάχτρα

Πουτανοκέφαλος

Πουτανοκαριόλα

Πουτανιάρικο

Πουτανας γιός

Πουτάνα

Πουστροαρχιδομουνοκαυλοκωλοτρυπίδα

Πουστριλίκι

Πούστρα

Πουτανομπαρόγρια

Πουτανοξεκωλιαρογέννημα

Πουτανόπαιδο

Πουτσεφτής

Πουτσαφλίγκαρος

Πουτσαρχιδόψειρα

Πουτσαρχιδομουνοψωλλορουφήχτρα

Πουτσαρπάχτρα

Πουτανοφτύματα

Πουτανοσκάμπιλο

Πουτανοσαδομαζοκώλα

Πούστικος

Πούστης

Πουσταράς

Πισωκούνας

Πισωκολλημένη

Πισωγλέντης

Πιπωμένος

Πιπιλοχαμούρης

Πιπιλοσφυρίχτρα

Πιπιλοπαπαρογλύφτης

Πιπαντζούρι

Πιτυριδοκώλα

Πλακομουνιάς

Ποντικοσκουφίτσας

Πουλοσπέρματα

Ποταπός

Πορνοσόι

Πορνόγερος

Πορνίδιο

Πόρνη

Πορδοπουτσοχυμένη

Πορδοβούλωμα

Πίπα

Πουτσόβλαχος

Πρεζάκι του κερατά

Πίπα κώλο

Παστίτσιο χωρίς μπεσαμέλ

Πάνε γάμα καμιά σαμπρέλα

Παλιοτροβαδούρα του ελέους

Παλιοτρέντουλας του κερατά

Παλιομουνί της κάλιμπρας

Παλιοκαρκινιάρης του κερατά

Παλιοκαριόλα του κερατά

Πόρνη του σκότους

Που να πάθεις συμπυκνωμένο καρκίνο στο μάτι

Που να πάρει και να σε σηκώσει

Πουτσότριχα αλόγου

Πουτσομεζεδάκι του κώλου

Πούτσες μπλέ σε πράσινα κιβώτια

Πούτσα στον κώλο

Πουτάνας ξέρασμα

Πουτάνας γέννημα

Πουτανάκι της κοινωνίας

Που να σου ψοφήσει ο σκύλος

Παλιογκαντέμης της κουράδας

Παλιογαμιόλης του κερατά

Πυροκαυλάρα

Πουτσοπνίχτρα

Πουτσοπαίχτης

Πουτσοξεκωλιάρης

Πουτσομουνοχυμένη

Πουτσομουνοχειλάς

Πουτσομεζεδάκια

Πουτσοκαρούμπα

Πουτσοενδωματωμένη

Πούτσος

Πουτσοσκαμπιλιάρης

Πουτσοσκαμπιλιαρόγρια

Πτωματοκτηνοβάτης

Πρωκτοψωλλοαρχιδοαρπάχτρα

Πρωκτολής

Πρωκτοασμενόμενοι

Πρηξαρχιδοαλβανομουνοκέφαλος

Πρηξανόπουστας

Πουτσόφλεβο

Πουτσότριχα

Πουτσογλύφτρα

Παλιοποζεράς

Παλιομουνοσκέπασμα

Παλιομουνοπανάς

Παλιομουνογλύφτης

Παλιομουνάρα

Παλιομαλακισμένος

Παλιομαλάκας

Παλιολινάτσα

Παλιοκερατούκλης

Παλιομουνοψωλλαρπάχτρα

Παλιόμπαζο

Παλιομπασταρδόμουνο

Παλιοπαρακμιακός

Παλιόπαιδο

Παλιοξεκωλιάρα

Παλιοντενεκές

Παλιομπινές

Παλιομπιθικλόμπας

Παλιομπιζμπίκης

Παλιομπάσταρδος

Παλιοκαρκινιάρης

Παλιοκαριόλα

Παλιοκάργια

Παλιοαυθάδης

Παλιοαρχιδοψωλλοχυμενοκαυλομουνί

Παλιοαρχιδομουνοπουτσοπαπαρογλύφτρα

Παλιοαρχιδομουνοπουτσογλυφτρομουνοπανογαμιολοπουτανόφατσα

Παλιοαρχιδοζήτουλας

Παλιοαρχίδι

Παλιοgay

Παλινδρομιστής

Παλιοβακέτα

Παλιόβλαχος

Παλιοβουτυρόπαιδο

Παλιοκαμπέρι

Παλιοκαΐδι

Παλιοελεεινός

Παλιογκαντέμης

Παλιογαργαντούα

Παλιογαμιόλης

Παλιοβρωμόπουστας

Παλιοβρωμιάρα

Παλιασβεστόλιθος

Παλιοπορδή

Πηδιόλα

Πεόγαλο

Πατσοχοντροπουτανοκαήλα

Πατσόφλωρος

Πατσαβούρα

Παρτουζοξεκωλιασμένη

Παρτούζα

Παρταλομπαντακοπετούγια

Παρθενοπιπίτσα

Πεόδουλος

Πεοθηλάζων

Πεοθηλαστήρας

Πηδηχτούλα

Πετούγια

Πετογαμηκουλόσαυρος

Περδικολάστιχο

Πεοσυλλέκτης

Πέος

Πεολής

Πεολάγνος

Παπαροπαπαραρχίδι

Παπαροζούμι

Παπαρογλύφτρα

Παλιοτραμπούκι

Παλιοστραβοχυμένη

Παλιοσπασαρχίδικο

Παλιοσκουλήκι

Παλιοσκατοκαριόλα

Παλιοσαβούρα

Παλιορεντικωλίδι

Παλιοπουτάνα

Παλιοτροβαδούρος

Παλιοτρόμπας

Παλιοτσουλάκι

Παπαροβιζομουνότριχα

Παπάρας

Παλιοψώλλα

Παλιοψοφίμι

Παλιοχλεμπονιάρης

Παλιοχαρακτήρας

Παλιοφλωράκι

Παλιοτυρόσαυρος

Παλιοπουστάρα


Ρ

Ρουφοκαβλέτα

Ρουφοπηδιόλα




Σ

Σκορδοκαήλας

Σπερματογλυφτροτσοντάκιας

Σπερματοδοχείο

Σπερματοζητιάνα

Σπερματοκανάτα

Σπερματοκαταβόθρα

Σπερματοκαταπιόλα

Σπερματοστάλακτος

Σπερμοπότης

Σταχτοκαριόλαρος

Σπασαρχίδης

Σουφρωξεκώλιασμα

Σκορδοπούτσογλου

Σκουληκάντερο

Σκρόφα

Σκυλάραπας

Σκυλομπάσταρδος

Σκυλοπηδημένη

Σούργελο

Σούφρα

Σουφρο-γαμιογαμημένη

Στοματομπουκωμένος

Στουρνάρι

Στραβογαμιάς

Σου γαμιέται η γάτα ρε

Σου γαμώ τα φρύδια

Σου γαμώ το μαγαζάκι

Σου έχω κάνει τον κώλο χωνί

Στ' αρχίδια μου

Στα τρία μου?

Στον πούτσο μου

Στον πούτσο σου λουλούδια και γύρω γύρω μελισσούλες

Σύρε και γαμήσου και πάρε και τα ρέστα

Σου γαμάω το σκυλί

Σου γαμάω ό,τι έχεις και δεν έχεις

Στραβοχυμένος

Συφηλιάρης

Συφιλιασμένη

Σφεντονόπουστρα

Σάλτα και γαμήσου

Σε γαμώ πατόκορφα

Σκατά στα μούτρα σου

Σκατά στο στόμα

Σου γαμάω κάθε τρύπα που έχεις

Σώβρακο με χύσια

Σκατωμένο

Σαβουρογάμης

Σκατιάρης

Σκατοαλβανός

Σκατοαρχιδομαλακομουνοχυμένος

Σκατόβλαχος

Σκατοβούλγαρος

Σκατόζωο

Σκατοηλίθιος

Σκατοκαραπουτανογεννημένος

Σκατοκαριολάκι

Σκαταδερφάρα

Σκατά

Σαπίλα

Σαπιοκωλάκιας

Σαπιοκωλάκιας

Σαυρομουνιασμένος

Σαχλός

Σεξοπορνοβιασμένος

Σεξοπορνοδιαστροφική

Σιχαμένος

Σιχτηροζαδωμαζώχτρα

Σκατοκαριολοπουτανοκωλοτρυπίδα

Σκατοκέφαλος

Σκατοκλώσσα

Σκατορουφήχτρα

Σκατοτρεντάς

Σκατούλα

Σκατουλιάρικο

Σκατοφασίστας

Σκατόφατσα

Σκατόφλωρος

Σκατόχοντρη

Σκατοψωλλάκι

Σκατορατσιστής

Σκατοπουσταράς

Σκατοκωλοπετσωμένη

Σκατομαλάκας

Σκατομαλακισμένος

Σκατομουνί

Σκατομουνόστομα

Σκατομπανιέρα

Σκατομπινές

Σκατόμυαλος

Σκατομωρό

Σκατοψωλλοβυζομουνόπανο


Τ

Τσίμπα το παπάρι μου

Τ' αρχίδια του Καράμπελα

Τυρογαμήκουλας

Τυρόβλαχος

Τσουτσουνόταπα

Τσουτσουνορουφήχτρα

Τσουτσουνοπαίρνης

Τσουτσεκοκάγκουρας

Τσουτσέκι

Τσούλα

Τσομπανοκεφτές

Τrendy κλανιά

Της μάνας σου

Τράβα τα βυζιά σου

Τράβα τα αρχίδια σου

Τράβα κάνε καμιά πίπα

Τον πούλο

Τον παίρνεις και γέρνεις

Τον αντιθεό σου μέσα

Το πουλί του αστροναύτη

Το μουνί το λένε Γιώτα και τον πούτσο Παναγιώτα

Το μουνί της αδερφής σου

Το κέρατό σου το τράγιο

Τσογλάνι

Τσιμπουκοχειλού

Τσιμπουκόχειλα

Τρυποκαύλιδος

Τρυπιοκώλης

Τρισάθλιος

Τριονοσεξοπορνοδιαστροφικός

Τριβλακοβλακάκος

Τρανσεξουαλοϋδρομαγνητική

Τραμπούκος

Τραβελογαμήκουλας

Τοιχογαμιάς

Τιποτένιος

Τρυπομούνα

Τσαντιρόγυφτος

Τσιμπουκοπνίχτρα

Τσιμπουκοπαρακαλιάρης

Τσιμπουκολεβιές

Τσιμπουκολαρυγγοπιπιλόζα

Τσιμπουκοκαριολοπνίχτρα

Τσιμπουκόβιος

Τσιμπουκλού

Τσιμπούκι

Τσιμεντομαλάκας

Τσαπερδονοκολοσφυρίχτρα

Ταβανόπροκα

Μη δείτε αυτή την εικόνα για πάνω από 10 δεύτερα... Σόρυ για την προσβολή κούκλα μου! Ειλικρινά σε λιπάμε αλλά δεν μπορούσα να μη το βάλω 


Υ

Υπερψωλλιασμένος

Υποχόνδριος


Φ

Φακλάνα

Φλόμπα

Φλώρος

Φτωχομπινές

Φτωχοτσουτσούνης


Χ

Χαζογκόμενα

Χοντροχαμηλοκώλης

Χτικιάρης

Χύσι

Χυσοκαταπίνοβα

Χυσοξεκωλιασμένος

Χυσοπότης

Χυσοσπαρμένη

Χοντροπουτάνα του κερατά

Χοντροπουτάνα

Χοντροκώλης

Χλαπάτσα

Χαζόπαιδο

Χαζούλης

Χαμούρα

Χαμουρόσκαλα

Χαποπούτσης

Χαφιές

Χέστρα

Χιλιογαμημένος

Χύσια ψόφιου κοάλα


Ψ

Ψευτομαλάκας

Ψωλλοχάστουκο

Ψωλλοχυμένη

Ψωριάρης

Ψωριάρικο

Ψωλλαρπάχτρα του κερατά

Ψωλλή με μπέικον

Ψωλλή μου στη μεριά σου

Ψωλλή του κάβουρα

Ψωλλορουφήχτρα

Ψωλλόμυαλη

Ψωλλομπίφτεκο

Ψιλοφλώρος

Ψωλλαρπάχτρα

Ψωλλαρχίδας

Ψωλλή

Ψωλλοζητιάνα

Ψωλλοκαταπιόλα

Ψωλλοκεφτές

Ψωλλοκοπάνα




Χαίρετε!

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ - vol. 1

Σήμερα θα δείτε ένα video complication με ορισμένα από τα αγαπημένα μου βίντεο από την εκπομπή "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" που λογικά την ξέρετε όλοι. Επίσης, τα έχω βάλει σε σειrά από το 10 έως το 1 και σήμερα θα δείτε τα δεύτερα 5.

10. Δείτε την έκφραση του Παναγιωτάρα. Είναι σαν να προσπαθεί να πει κάτι πολύ σοβαρό και να έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ



9. Ο πρώτος από τους δύο αυτόπτες μάρτυρες που θα δείτε. Και αυτός είναι γελοίος. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ



8. Αυτό δεν είναι τόσο αστείο αλλά είναι ωραίο. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ



7. Από την εκπομπή "Μες την καλή χαρά". Ταιριάζει και ο τίτλος με το βίντεο. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ



6. Βασικά εδώ δεν ξέρω ακριβώς τί να πω. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ




Τα άλλα 5 έρχονται σε λίγο καιρό. Δεν είμαι σίγουρος για τη σειρά που τα έβαλα αλλά γράψτε και κανά σχόλιο να πείτε τί σας άρεσε ,τί όχι κ.λπ. ΟΚ?

χεραιτΕ!